DESPRE ASIGURAREALOCUINTELOR.RO

Intr-o tara in care nu de putine ori asigurarile sunt privite ca o taxa in plus, iar asiguratorii ca perceptori ce nu fac altceva decat sa colecteze bani pentru motive de putini intelese, Media XPRIMM, compania de relatii publice a industriilor de asigurari si pensii private, a demarat o ampla campanie de educare si informare a populatiei in ceea ce priveste conceptul de asigurare si produsele specifice.

Ca si urmare fireasca, la inceputul lunii septembrie 2009 am lansat www.asigurarealocuintelor.ro, premiera in domeniul informarii si educarii publicului larg asupra importantei, rolului dar si asupra problemelor specifice asigurarilor facultative si obligatorii de locuinte.

Ne exprimam astfel convingerea ca dezvoltarea industriei de asigurari depinde in mod crucial de maniera in care clientii inteleg produsele oferite de companiile de asigurari si brokeraj si stiu la ce sa se astepte in schimbul primelor platite.

Cresterea increderii societatii civile in industria romaneasca de profil este deci cheia dezvoltarii viitoare a acesteia, caci “Increderea se construieste prin comunicare”.

Pentru a transmite intrebarile si sugestiile dumneavoastra referitoare la acest web-site, va invitam sa ne scrieti la adresa de e-mail: media@mxp.ro.

RISCURI ACOPERITE DE ASIGURAREA FACULTATIVA

Riscurile acoperite de o polita de asigurare sunt acele fenomene sau actiuni cu urmari negative prin a caror producere se activeaza polita de...

Detalii

PRETUL ASIGURARII FACULTATIVE SI SUMA ASIGURATA

Procentual vorbind, primele practicate de companiile de profil din Romania variaza intre 0,1 - 0,4% din valoarea locuintei si a bunurilor, acolo...

Detalii

PASI DE PARCURS IN CAZ DE DAUNA

1. Informati in cel mai scurt timp posibil organele abilitate (Politie, Pompieri - daca este cazul) si apoi compania de asigurari (sau brokerul,...

Detalii

Campanii de informare

Octombrie luna asigurarii locuintelor

Octombrie luna asigurarii locuintelor Detalii

Locuiesti intr-o casa sigura?

Image Format Verifica acum

Cum reducem riscul de incendiu acasa?

Image Format Vezi acum

Parteneri