Traversezi intersectiile importante din Bucuresti? Promoterii nostri te asteapta cu informatii despre asigurarile de locuinta!


Daca ai drum astazi prin marile intersectii din Bucuresti, vei afla mai multe informatii despre asigurarile de locuinta obligatorii si facultative de locuinta! Distributia brosurii campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" continua astazi in Capitala, promoterii dedicati oferind materialul atat pietonilor, cat si soferilor care tranziteaza zonele cheie din oras.

Astfel, materialul informativ al campaniei este distribuit in Piata Victoriei, Piata Unirii, Bulevardul Dorobanti, Soseaua Stefan cel Mare, Piata Universitatii, Baba Novac, Calea Victoriei, Piata Romana si Soseaua Mihai Bravu.

Campania "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se desfasoara la nivel national pe intreaga durata a acestei luni. In total, 500.000 de brosuri informative dedicate vor fi distribuite in toata tara, prin intermediul promoterilor dedicati si ai partenerilor.

Materialul informativ al campaniei ajunge zilele acestea la publicul larg si impreuna cu revista Business Magazin, ca insert intre paginile editiei din aceasta saptamana, dupa ce pe 8 octombrie a fost distribuit la nivel national cu Ziarul Financiar.

De asemenea, pe intreaga durata a lunii octombrie, veti gasi brosura campaniei in principalele centre comerciale si mall-uri din Bucuresti si din cele mai mari orase ale tarii.

Octombrie - "Luna Asigurarilor de Locuinte" este sustinuta de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara si organizata, in parteneriat, de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania - UNSAR, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor - PAID, Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania - UNSICAR si Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor - APPA.

Proiectul beneficiaza de sprijinul companiilor de asigurare si de brokeraj care activeaza pe piata din Romania. Astfel, ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, OMNIASIG VIG, GENERALI Romania, GRAWE Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, LIG Insurance, CREDIT Europe Asigurari, GrECo JLT Romania, CARPATICA Asig si OTTO Broker sustin campania in calitate de Parteneri.

Mesajele campaniei sunt transmise catre publicul larg cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Wall-Street.ro, 9am.ro, Q Magazine, ZiuaVeche.ro, Stirilepescurt.ro si asigurarealocuintelor.ro.

De asemenea, distributia brosurilor este realizata si cu sprijinul Partenerilor PRESTIGE Broker si CAMPION Broker.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe www.asigurarealocuintelor.ro.

RISCURI ACOPERITE DE ASIGURAREA FACULTATIVA

Riscurile acoperite de o polita de asigurare sunt acele fenomene sau actiuni cu urmari negative prin a caror producere se activeaza polita de...

Detalii

PRETUL ASIGURARII FACULTATIVE SI SUMA ASIGURATA

Procentual vorbind, primele practicate de companiile de profil din Romania variaza intre 0,1 - 0,4% din valoarea locuintei si a bunurilor, acolo...

Detalii

PASI DE PARCURS IN CAZ DE DAUNA

1. Informati in cel mai scurt timp posibil organele abilitate (Politie, Pompieri - daca este cazul) si apoi compania de asigurari (sau brokerul,...

Detalii

Campanii de informare

Octombrie luna asigurarii locuintelor

Octombrie luna asigurarii locuintelor Detalii

Locuiesti intr-o casa sigura?

Image Format Verifica acum

Cum reducem riscul de incendiu acasa?

Image Format Vezi acum

Parteneri