Regulament - Concursul ''Casa ta e Morocanoasa?''

Art. 1  Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este www.asigurarealocuintelor.ro, portal administrat de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sediul in Bucuresti, Str. Horei nr. 15-17, sector 2.

Art. 2  Drept de participare
La concurs poate participa orice persoana fizica de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, care accepta si respecta conditiile prezentului regulament.

Art. 3  Mediul de derulare ale campaniei 
Acest concurs se desfasoara prin intermediul portalului www.asigurarealocuintelor.ro avand ca suport platforma Facebook, accesibila la adresa www.facebook.com.

Art. 4  Durata concursului
Perioada desfasurarii concursului este 20 octombrie 2014  – 2 noiembrie 2014.

Art. 5  Mecanismul concursului
Pentru ca o persoana sa participe la acest concurs trebuie, cumulativ, sa participe la sondajul „Casa ta e Morocanoasa?” si sa dea “SHARE” raspunsului pe Wall-ul personal. Printr-o tragere la sorti realizata de APPA vor fi desemnati castigatorii concursului. Acestia vor primi din partea APPA o Trusa de Supravietuire in caz de cutremur.

Art. 7  Premiile si acordarea
Utilizatorii Facebook care au castigat concursul vor fi contactati in 24 ore de la desemnare in vederea stabilirii tuturor detaliilor pentru acordarea premiului, prin intermediul adresei de mail corespunzatoare contului de Facebook prin care au participat la sondaj sau prin transmiterea unui mesaj privat pe Facebook.

Art. 8  Alte reglementari
Pentru a indeplini conditiile de participare la acest concurs, participantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin urmare, APPA se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor.

Art. 9  Regulamentul concursului
Prezentul Regulament este disponibil pe site-ul www.asigurarealocuintelor.ro.
APPA isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata concursului, cu notificarea prealabila a participantilor prin publicarea modificarilor pe site-ul www.asigurarealocuintelor.ro si pe pagina http://www.facebook.com/AsiguraTe.

Art. 10  Date de contact

APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor

Adresa: Bucuresti, Str. Horei nr. 15-17, sector 2

Telefon: 021.252 46.71; 021.252 46.72

Fax: 021 252.46.73

executiv@appa-asigurari.ro

 

RISCURI ACOPERITE DE ASIGURAREA FACULTATIVA

Riscurile acoperite de o polita de asigurare sunt acele fenomene sau actiuni cu urmari negative prin a caror producere se activeaza polita de...

Detalii

PRETUL ASIGURARII FACULTATIVE SI SUMA ASIGURATA

Procentual vorbind, primele practicate de companiile de profil din Romania variaza intre 0,1 - 0,4% din valoarea locuintei si a bunurilor, acolo...

Detalii

PASI DE PARCURS IN CAZ DE DAUNA

1. Informati in cel mai scurt timp posibil organele abilitate (Politie, Pompieri - daca este cazul) si apoi compania de asigurari (sau brokerul,...

Detalii

Campanii de informare

Octombrie luna asigurarii locuintelor

Octombrie luna asigurarii locuintelor Detalii

Locuiesti intr-o casa sigura?

Image Format Verifica acum

Cum reducem riscul de incendiu acasa?

Image Format Vezi acum

Parteneri