Asigurarea locuintelor

TE PROVOCĂM SĂ FACI CURĂŢENIE ÎNTR-UN COLŢ VERDE!

Gesturile mici fac lumea mai bună! Între 22- 24 octombrie, te provocăm să cureţi o zonă verde la alegere! Îţi pregătim şi nişte premii!

Alătură-te iniţiativei noastre! Hai să facem curăţenie în micul colţ verde al fiecăruia şi, împreună, să facem lumea mai bună!

Cum se desfăşoară?

Pasul 1: Alege-ţi locul pe care vrei să îl cureţi în weekend-ul 22 – 24 octombrie – fie că vorbim de o zonă dintr-un parc din apropierea ta, malul unui râu sau lac din apropiere, un colţ verde de lângă locuinţa ta sau chiar un popas de pe drum (dacă eşti plecat în acea perioadă).  

Pasul 2: Înscrie-te în formularul de mai jos, ca să te ţinem la curent cu iniţiativa şi să îţi dăm detaliile de care ai nevoie!

Pasul 3: Oricând în weekend-ul 22 – 24 octombrie, ieşi la curăţenie în locul ales de tine. Poți lua cu tine și câțiva prieteni sau membri ai familiei. Nu uita să faci cel puţin câteva fotografii sau chiar o filmare, pentru a ne transmite dovada curăţeniei făcute**!

Pasul 4: După ce ai făcut curăţenie, trimite-ne fotografiile şi filmările făcute pe mail-ul executiv@appa-asigurari.ro sau direct pe pagina de Facebook Asigură-te şi ai şansa de a câştiga unul din cele trei premii pe care le punem la bătaie! 

PREMII:

– 1 purificator de aer, acordat iniţiativei cu cel mai mare impact sau echipei / persoanei care a dat dovadă de cea mai multă hărnicie

– 2 vouchere de 300 lei, la un magazin online, acordate prin tragere la sorţi

** Avem nevoie de video în format landscape (filmare pe orizontal). Dacă nu poţi realiza decât fotografii, ne-ar ajuta cel puţin două de tipul „înainte”-„după”. „Înainte” – foto cu zona înainte de a fi curăţată, „După” – foto cu zona după ce a fost curăţată şi sacul de gunoi rezultat

ÎNSCRIE-TE!


  Acord GDPR pentru prelucrarea datelor

  Ca administrator al paginii asigurarealocuintelor.ro, APPA - Asociatia Pentru Promovarea
  Asigurarilor prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu legislatia in
  vigoare in domeniul protectiei persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor
  cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele dumneavoastra personale,
  furnizate prin intermediul acestui formular, vor fi folosite strict in scopul precizat: pentru
  expedierea brosurilor campaniei si pentru informarea dumneavoastra cu privire la situatia
  expedierii. Puteti solicita oricand eliminarea datelor dumneavoastra din baza de date
  printr-un email la adresa executiv@appa-asigurari.ro.

  Esti de acord cu prelucrarea datelor tale? (obligatoriu):

  DaNu